El Lleida Esportiu es compromet a seguir la investigació de l’agressió a un mosso

Imatge de la reunió

Imatge de la reunió | LleidaDiari.cat

 

El Lleida Esportiu s'ha reunit aquest dimarts amb els Mossos d’Esquadra a les dependències del Camp d’Esports. Per part del cos policial s’ha demanat la col·laboració de l’entitat blava en la investigació de l’agressió del passat dissabte 27 d’octubre, que va tenir lloc a l’avinguda Doctor Fleming, després del partit davant l’Hércules de Alicante CF i de la qual van resultar ferits dos agents del cos autonòmic.

 

El Lleida Esportiu farà el seguiment de la investigació i dels resultats de la mateixa i s’ha compromès a col·laborar en tot el que sigui necessari per a la resolució de la mateixa. Tanmateix, prendrà les mesures oportunes recollides al Reglament de Règim Intern i se sotmetrà a les resolucions que puguin derivar-se de la investigació. El Lleida Esportiu ha assegurat que treballa des del seu inici per a l’eradicació de qualsevol mena de violència dins del futbol –i en qualsevol altre àmbit i forma–. «Aquest incident i agressió atempta contra els principis i valors fonamentals de l'esport i de la vida, i són contràries als valors que regeixen els principis d’aquesta entitat», sentencien.

 

Una pedra va impactar contra un agent dels Mossos

Cal recordar que en la sortida dels aficionats del club d'Alacant del camp de futbol es van produir alguns incidents i aficionats, que segons les primeres investigacions de la policia catalana, eren del Lleida, van protagonitzar incidents i van fer llançaments contra la policia. Una d'aquestes pedres va impactar a la cara d'un agent dels Mossos d'Esquadra, de la unitat antiavalots ARRO de la policia catalana. L'agent va caure a terra i es va desplomar, havent de ser atès pels altres agents i també traslladat a l'hospital de Lleida. En un primer moment semblava que el policia s'havia fracturat el nas, tot i que després de ser atès a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida es va descartar. A última hora de la nit va ser donat d'alta i va deixar l'hospital.

 

Un altre agent també de l'ARRO dels Mossos va rebre el cop de puny d'una persona a la cara i també va haver de ser traslladat a l'hospital de Lleida. Igual que el seu company, va ser donat d'alta a última hora de la nit. Les agressions es van produir quan els agents es van desplegar per aturar els enfrontaments entre les dues aficions. Els agents de l'ARRO anaven amb els cascs, tal com marca el protocol, quan hi ha incidents en marxa.Els Mossos investiguen els fets per poder aclarir qui va agredir als dos agents i poder-los detenir. S'estan revisant les imatges de les càmeres de seguretat del voltant de l'estadi i també es va prendre declaració a diverses persones que eren a la zona on es van iniciar els incidents. L'autor de l'agressió amb el cop del puny ja ha pogut ser identificat –encara no ha estat detingut– i s'espera poder fer el mateix amb la persona que va llençar la pedra contra l'agent antiavalots dels Mossos.