Lleida escalfa motors per a la 8a Cursa BBVA CX Bombers Lleida

Lleida escalfa motors per a la 8a Cursa BBVA CX Bombers Lleida 2018, un esdeveniment que «projecta i difon la ciutat de Lleida arreu del territori i ha aconseguit ser un bon aparador del dinamisme de la ciutat», ha destacat l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, en el decurs de la presentació de la cursa aquest dimecres. El paer en cap ha remarcat també «l'important paper que té la cursa de bombers, la cursa de referència a les Terres de Lleida, en potenciar l'esport base i la pràctica de l'exercici físic, especialment entre els més menuts». La 8a edició de la cursa BBVA CX Bombers Lleida, plenament arrelada entre la ciutadania, tindrà lloc el pròxim 15 d'abril i oferirà dos circuits, un de deu quilòmetres i un altre de cinc quilòmetres. Els organitzadors han explicat que «estan realitzant diverses activitats prèvies per motivar la ciutadania» i que confien a arribar, aproximadament, als 2.400 participants i 800 nens i nenes. «Unes xifres de rècord que mobilitzen, a més a més de la gent de Lleida, gent de tota la província i també de les províncies veïnes».

  

  

 

La cursa popular s'iniciarà a les 10.00 hores del matí als Camps Elisis i recorrerà l'Avinguda València, Riu Ebre, Doctora Castells, Camí de Picos, Doctor Trueta, Agustins, Avinguda Barcelona, Avinguda de l'Estudi General, Pont Universitat, Avinguda Alcalde Areny, Isaac Albéniz, Avinguda Madrid, Plaça Espanya, Plaça Agelet i Garriga, Avinguda del Segre, Avinguda Tortosa, Corregidor Escofet, Comptes d'Urgell, Avinguda Príncep de Viana, Plaça Berenguer IV, Victorià Muñoz, Camí de Picos, Avinguda Alacant i arribada de nou als Camps Elisis. L'esdeveniment esportiu, a més a més de fomentar i promocionar hàbits saludables, té una faceta solidària, ja que enguany col·laborarà amb l'AECC i amb Aspros.

 

Lleida bullirà d'activitat esportiva durant tot el cap de setmana amb l'organització de diferents activitats paral·leles a la cursa, especialment adreçades als més petits, com el parc infantil solidari Lo Marraquet Bomber, les curses infantils i el concurs d'Animació al Carrer, amb la participació de diferents grups de batucades d'arreu de Catalunya. La presentació de la Cursa BBVA CX Bombers Lleida 2018 s'ha dut a terme a la seu de la delegació del Govern de la Generalitat a Lleida, i ha comptat amb la presència del delegat a Lleida de la Secretaria General de l'Esport, Joan Segura; el diputat provincial, Enric Mir, el cap de la regió d'emergències dels Bombers, Jordi Solà, el coordinador de la Cursa BBVA CX Bombers Lleida, Jordi Martínez, i representants d'altres institucions i patrocinadors que hi donen suport.