Sense Categoria

Lleida es prepara pel Gran Recapte d’Aliments de Primavera

LleidaDiari
  • abril 12, 2015
  • 1 min read
Lleida es prepara pel Gran Recapte d’Aliments de Primavera

Lleida es prepara pel Gran Recapte d’Aliments de Primavera| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago

 

La ciutat de Lleida i les comarques de Ponent celebraran els dies 17 i 18 d'abril el Gran Recapte de Primavera, una iniciativa organitzada pel Banc d'Aliments de Lleida i que es realitzarà exclusivament a la demarcació. La iniciativa, que comptarà amb uns 160 punts de recollida, implicarà unes 1.500 persones.

L’objectiu del Gran Recapte de Primavera és superar la xifra dels 150.000 quilos que es van recollir en anteriors edicions. D’aquesta manera, el Banc dels Aliments continuarà contribuint en la captació i la posterior redistribució d’aliments entre famílies vulnerables.
 
La tinent d’alcalde i regidora de Benestar Social, Montse Mínguez, ha recordat durant la presentació de la iniciativa que durant l’any passat es van recollir més de 1.800 tones d’aliments, que 91 entitats van repartir a més de 29.000 persones de Lleida i comarques. 
 
Mínguez ha estat acompanyada durant l'acte pel president del Banc dels Aliments, Joan Saura, i pels diferents representants d’institucions, entitats i voluntaris de la demarcació de Lleida que s’han sumat a la iniciativa. 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *