Lleida es mobilitza contra l’aprovació de la llei Wert

Lleida es mobilitza contra l’aprovació de la llei Wert| Redacció – Fotografia: Laura Biela

 

Diverses entitats i educatives i sindicats majoritaris han convocat per aquest divendres a les 19.00 hores una concentració davant de la seu del Partit Popular, a la Plaça de Sant Joan, per protestar contra l'aprovació de l'avantprojecte de llei, LOMCE, al Consell de Ministres. Els organitzadors esperen a tota la comunitat educativa, amb cassoles i xiulets.

El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE), la setena norma educativa en 37 anys de democràcia, segons ha anunciat la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, qui ha anunciat que és “la llei més important de la legislatura” i “una de les reformes fonamentals” de l'executiu, ja que té “una doble comesa essencial, millorar la qualitat de l'educació i l'ocupabilitat dels joves”.
 
Durant el seu parlament, ha destacat que per la seva redacció “s'han tingut en compte” les opinions de les comunitats autònomes, els pares d'alumnes, els docents, els representants sindicals, els professionals de l'educació, les associacions, plataformes i els ciutadans en general amb una bústia de suggeriments.