Edició 2021

Lleida, epicentre de debat sobre la medicina bovin

  • gener 11, 2013
  • 2 min read
Lleida, epicentre de debat sobre la medicina bovin
Lleida, epicentre de debat sobre la medicina bovin

Lleida, epicentre de debat sobre la medicina bovin| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Lleida acollirà del 24 al 26 d’abril el XVIII Congrés Internacional de Medicina Bovina, organitzat per l’associació Nacional d’especialistes en Medicina Bovina d’Espanya. Es preveu que uns 600 especialistes provinents de tot el món debatin sobre la situació actual del sector i els avanços que s’estan produïnt.

El tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Rafel Peris, i el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, han rebut aquest dijous el president de l’Associació Nacional d’especialistes en Medicina Bovina d’Espanya, Lluís Miguel Cebrian, amb motiu de la celebració del congrés, qui ha explicat que s’ha aconseguit guanyat aquesta candidatura amb el recolzament de l’Ajuntament de Lleida, del Col·legi de Veterinaris i de l’Associació. Cal des tacar que el territori de Lleida és un referent en aquest sector.
 
Durant el dia 24 es realitzarà un simposium i s’organitzaran visites a explotacions punteres del sector. S’espera la visita a Lleida de ponents i investigadors, de les Universitats de Guelph (Ontario, Canada), Lieja (Bèlgica) Califòrnia (EEUU British Columbia (Canada i també de diferents empreses i instituts, de Madrid, Barcelona, Galícia, Uruguai, França)
 
El tinent d'alcalde Rafel Peris ha destacat la gran potencialitat de Lleida com a capital de Turisme de Negocis gràcies a les seves infraestructures de comunicacions i de l’equipament de la Llotja. Per la seva banda, Fèlix Larrosa ha remarcat que en aquest Congrés hi participen moltes empreses de l’àmbit químic i farmacèutic i que serà un esdeveniment de gran impacte per la ciutat.
 
Turisme de Lleida aprofitarà la presència d’aquest col·lectiu d’experts i especialistes de tot el món perquè coneguin Lleida i els seus atractius turístics i gaudeixin de la gastronomia i de la cultura i de l’oci que ofereix la ciutat. Turisme de Lleida té com objectiu per aquest any 2013 incidir en el turisme d’esdeveniments, negocis i convencions, es tracta d’un eix molt important en la política de la ciutat, degut a les característiques que fan d’aquest segment una activitat interessant, pel seu gran impacte econòmic per la ciutat.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.