Sense Categoria

Lleida donarà la recaptació de les piscines del dia 12 al ‘Mulla’t’

LleidaDiari
  • juliol 1, 2015
  • 2 min read
Lleida donarà la recaptació de les piscines del dia 12 al ‘Mulla’t’

Lleida donarà la recaptació de les piscines del dia 12 al ‘Mulla’t’| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

 

La Paeria col·labora un any més amb el 'Mulla’t per l'esclerosi múltiple', que se celebra el 12 de juliol i que arriba a la 22 edició. L’Ajuntament de Lleida, a més d’aportar la infraestructura, donarà tota la recaptació que s'obtingui a les piscines municipals en la jornada de la campanya i situarà punts de venda de merchandising en les de Secà i Balàfia.

L’acte central del Mulla’t a Lleida es farà el proper 12 de juliol a les 12.00 hores, al Club Natació Lleida, on l’equip de natació sincronitzada farà una exhibició, segons ha explicat el president del Club Natació Lleida, Josep Maria Talavera. La recaptació de diners es farà mitjançant la venda de diferents articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple i que inclouen una tovallola, samarretes, bosses, necessers i el got del Mulla't amb dissenys de la il·lustradora Pilarín Bayés.

 

Una altra forma de contribuir és mitjançant la compra d’una ampolla d’oli del Mulla’t. Per cada ampolla venuda, Olis de Catalunya cedeix 1 euro a la Fundació Esclerosi Múltiple. Els organitzadors preveuen recaptar uns 50.000 euros.

 
Des del 1994, la Fundació Esclerosi Múltiple convida la societat a 'mullar-se' en el sentit literal de la paraula, llençant-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.
 
A Catalunya, aquest esdeveniment s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 620 piscines que participen activament a la campanya.
 
A la província de Lleida existeixen al voltant de 600 persones afectades per aquesta malaltia.
 
 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *