Cultura

Lleida se suma a la VIII edició del Dia Mundial de la Ràdio

L'Institut d'Estudis Ilerdencs acollirà els diferents programes de les emissores lleidatanes i als oients

Marta Romera
  • febrer 10, 2023
  • 2 min read
Lleida se suma a la VIII edició del Dia Mundial de la Ràdio

El Col·legi de Periodistes de Catalunya – Demarcació de Lleida celebra per vuitè any consecutiu el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida amb 11 hores de ràdio en directe. Onze emissores de la demarcació,– RNE, Catalunya Ràdio, Cadena COPE, Cadena SER, Onda Cero, UA1 Lleida, Emun, Alpicat Ràdio, Ràdio Ponent, Ràdio Rosselló, i Ràdio La Seu- emetran part de la seva programació des de l’IEI – Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida.

Per aquesta jornada es comptarà amb la participació dels alumnes de 1r curs del Cicle Formatiu Grau Mitjà de Vídeo discjòquei i So de l’Institut Caparrella, curs 2022-2023 de Lleida i amb alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu Grau Mitjà de Vídeo discjòquei i So d’Ilerna Lleida.

 

L’Institut d’Estudis Ilerdencs acollirà els diferents programes de les emissores lleidatanes i als oients que s’acostin a viure l’experiència de la ràdio en directe. Cada emissora comptarà amb una franja horària per emetre el seu directe o programa en diferit des de les 8 del matí fins a les 19 hores del vespre.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La diada organitzada pel Col·legi de Periodistes de Lleida compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida. El tema de l’edició de 2023 del dia mundial de la ràdio, marcat per la UNESCO és Ràdio i Pau, ja que l’entitat destaca «la ràdio independent com a pilar per a la prevenció de conflictes i consolidació de la pau».

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *