Sense Categoria

Lleida celebra aquest cap de setmana el segon RockpelsXuklis i el Posa’t la Gorra

LleidaDiari
  • juny 11, 2021
  • 3 min read
Lleida celebra aquest cap de setmana el segon RockpelsXuklis i el Posa’t la Gorra

La Seu Vella tornarà a acollir aquest cap de setmana dos dels esdeveniments més significatius de l'AFANOC Lleida.

 

Dissabte, la plaça de la Sardana serà l'escenari del segon ROCKPELSXUKLIS, un concert nascut del grup de joves de la nostra entitat. I diumenge, el mateix lloc acollirà la vuitena edició del 'Posa't la Gorra!' de Lleida, la festa solidària amb les famílies amb infants i adolescents amb càncer.

 

L'objectiu és, ara més que mai, donar a conèixer la realitat d'aquesta malaltia, que no s'ha aturat amb la pandèmia, i recaptar fons per mantenir els serveis que gratuïtament ofereix l'entitat.

 

El concert arrancarà dissabte a les 20.30 hores i comptarà amb les actuacions de 'El Pájaro Loco', una banda de tribut a Loquillo y los Trogloditas, i 'David Uclé i la seva banda'. El preu de l'entrada és de 8 euros i es podrà adquirir al mateix lloc del concert.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Lleida celebra aquest cap de setmana el segon RockpelsXuklis i el Posa’t la Gorra

Afanoc Lleida celebra aquest cap de setmana a la Seu Vella de Lleida el segon ROCKPELSXUKLIS i la vuitena edició del Posa’t la Gorra! | LleidaDiari.cat

 

Els diners recaptats es destinaran a finançar les colònies d'estiu d'infants amb càncer

Els diners recaptats es destinaran a finançar les colònies d'estiu d'infants amb càncer i els seus germans. Diumenge, la pandèmia ha obligat aquest any a traslladar la festa del Posa't la Gorra a la plaça de la Sardana i amb un format més reduït.

 

Presentada per Joan Pifarré, comptarà a partir de les 11.00 hores amb un escenari protagonitzat per l'espectacle El Retrobament, de Versions per Xics, i un sorteig solidari.

 

L'entrada es la gorra, dissenyada enguany per la marca Natura, i es podrà comprar a la festa per un preu de 8 €.

 

Els fons recaptats es destinaran d'una banda al manteniment dels serveis que l'AFANOC ofereix gratuïtament als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies per millorar la seva qualitat de vida durant la seva estada a l'hospital.

 

També quan retornen al territori a través del suport psicosocial a les delegacions de Lleida i Tarragona, i per l'altra mantenint La Casa dels Xuklis, un recurs temporal per a les famílies que s'han de desplaçar per rebre tractament als hospitals de referència de Barcelona.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *