Bus nocturn per les Festes de la Tardor de Lleida

Autobusos de Lleida

Autobusos de Lleida | LleidaDiari.cat

 

L'Ajuntament de Lleida ha decidit ampliar aquest cap de setmana fins a la una de la matinada l'horari de les línies d'autobús L1-Interior i L2-Ronda amb motiu de les Festes de la Tardor. Habitualment, l'L1 i l'L2 acaben el seu servei a les 22.02 h i 22.50 h respectivament però aquest dissabte i diumenge a la nit s'ampliarà fins a la 1.15 h i 1.30 h, una mesura que es posa en marxa per primera vegada a Lleida, informen des de la Paeria.

 

L'última sortida serà a l'una, quan ja hauran acabat els concerts previstos als escenaris de l'avinguda Rovira Roure i la plaça del Dipòsit. L'objectiu és facilitar la mobilitat a les revetlles i promoure l'ús del transport públic.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Es vol facilitar que els ciutadans evitin el cotxe

«Es vol facilitar que els ciutadans evitin el cotxe per venir a la festa major i promoure que els joves utilitzin el transport públic per sortir a la nit i tornar a casa de forma segura quan acabin els concerts», ha explicat el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro.

 

D'aquesta manera, es dóna servei de circumval·lació al centre i a l'eixample de la ciutat i a Cappont, arribant també amb l'L2 a prop dels accessos a la majoria de barris, ha assenyalat Castro. Les parades seran les mateixes que aquestes línies tenen en horari diürn i es podran fer anar les targetes multi viatge habituals o bé pagar un bitllet senzill.

 

També et poden interessar…