Sense Categoria

Afectacions de trànsit aquest dimecres en diversos col·legis de Lleida

Avatar
  • setembre 11, 2018
  • 2 min read

El col·legi Maristes és un dels centres afectats per les obres. | LleidaDiari.cat

 

Les famílies dels nens i nenes que aquest dimecres inicien el curs escolar 2018-2019 dels col·legis Maristes, Santa Anna i Pràctiques I es trobaran quan hi arribin una desagradable sorpresa: l'entorn dels centres escolars es troben afectats per les obres del carril bici. Uns treballs que volen unir el vial des de la Rambla d'Aragó al Pont de la Universitat, a l'altura de l'avinguda Catalunya i la Plaça Espanya.

 

L'Ajuntament de Lleida, a través d'un comunicat, ha recomanat a totes les persones que portin els seus fills a l'escola utilitzar el transport públic i/o altres mitjans alternatius per accedir fins als col·legis Maristes, Santa Anna i Pràctiques I. En aquest mateix escrit, també s'han disculpat per les molèsties que hagin pogut ocasionar aquestes obres de construcció del nou carril bici.

 

La plaça Espanya també es veu afectada per les obres de connexió amb Cappont.

La plaça Espanya també es veu afectada per les obres de connexió amb Cappont. | LleidaDiari.cat

 

Queixes veïnals

Fa uns dies, veïns de l'entorn de la Rambla d'Aragó i de l'avinguda de Catalunya van mostrar el seu malestar «no tan sols per la pèrdua de places d'aparcament, sinó pels problemes de mobilitat que provoquen» les obres que s'estan duent a terme aquest estiu per la zona. Una denúncia que ha presentat als mitjans el regidor i portaveu del PP a Lleida, Joan Vilella, qui ha assegurat també que els veïns de la zona consideren els treballs totalment inapropiats, «donat que ja comença el curs escolar i els problemes i les retencions de trànsit poder ser caòtiques».

 

Vilella considera que hagués estat més adequat fer les obres durant el mes d'agost, un mes en què l'activitat disminueix a la ciutat i les molèsties haguessin estat menor. El que sí que ha demanat és «ordenar el trànsit a la cruïlla de la Plaça d'Espanya amb l'avinguda de Madrid i el Pont de la Universitat, mitjançant la construcció d'una rotonda». Una proposta que també donen suport els veïns de la zona. És per això, que aprofitant les obres, ha assegurat que seria el moment de materialitzar-la.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *