Lleida acull el sisè concert preliminar del concurs Sona9 a l’Espai Orfeó

L’Espai Orfeó de Lleida serà l’escenari del sisè concert preliminar del concurs Sona9, dedicat a artistes emergents en català, aquest divendres. Espai Dual d’Almacelles, Íster de Lleida i Marc Vi, també de Lleida, són els artistes que prendran part en aquesta jornada musical a partir de les 19.30 hores. L’entrada és gratuïta, però requereix inscripció prèvia, permetent als aficionats de la música descobrir noves propostes i gaudir d’una vesprada plena de talent emergent.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La 24a edició del concurs Sona9 ha rebut un nombre rècord de 158 propostes, consolidant-se com una de les edicions amb més participació en la història del certamen. Els 30 grups i solistes seleccionats competiran en 10 concerts preliminars arreu dels Països Catalans, destacant estils com el pop d’autor, la música urbana i el pop-rock, que defineixen l’escena musical catalana contemporània.

El concurs distribuirà més de 50.000 euros en premis, amb reconeixements com el Sona9, Joventut, Èxit i Revelació, així com guardons especials de Cases de la Música i Verkami per Votació Popular. El guanyador del Sona9 tindrà l’oportunitat de gravar un disc i un videoclip amb coordinació de TV3, a més d’una gira de concerts per festivals. Amb un compromís ferm amb la regeneració de la riquesa musical dels Països Catalans, el Sona9 es consolida com un punt de referència per a la nova generació d’artistes emergents.