Lleida acull el Kpop Fest 4

El grup de joves Dream Korea Lleida i la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i Esports de l'Ajuntament de Lleida organitzen un campionat estatal de Kpop al Pavelló Municipal de Magraners el 10 de setembre durant tot el dia.

 

Kpop es l'abreviatura de pop coreà, melodies apegaloses, coreografies complicades, molts colors i molta inversió en producció. Els grups de Kpop són grups de nois i/o noies coreans de molts membres que canten i ballen cançons molt ben coordinats. Són grups prefabricats per la productora amb molta feina darrera, moltes hores d'assaigsi una bona imatge per llençar-los a l'estrellat.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Grup de joves de k-pop a Lleida

Lleida acull el Kpop Fest 4 | LleidaDiari.cat

 

Fa uns anys el fenomen Kpop va arribar a Europa amb una gran allau de fans al nostre país. A Lleida, el grup juvenil Dream Korea organitza esdeveniments relacionats amb aquesta disciplina artística i hi ha molts grups de joves que hi participen. Aquest dissabte 10 de setembre a partir de les 10h i fins les 20h el Pavelló Municipal de Magraners acollirà el Kpop Fest 4, un campionat de dansa en grup, individual i cant on grups de joves imitaran els seus ídols coreans. Vindran 26 grups (més de 100 joves) d'arreu de l'estat espanyol amb les mateixes inquietuds per aquest tipus de música.

 

Altres activitats al pavelló

Paral·lelament al KPOP s'han preparat altres activitats al pavelló: Concurs de Dibuix, Torneig de LOL, Anime, Scaperoom, Mist UP i Concurs Cosplay. El Departament de Joventut dona suport a les iniciatives juvenils per tal que els joves puguin dur a terme els seus projectes i fomentant espais positius de lleure saludable.