Lleida acull la 9a edició de la Jornada Lúdica Lleidatana

Imatge de la jornada anterior

Imatge de la jornada anterior | LleidaDiari.cat

 

Un any més, l'Associació Lleidatana d'Entreteniments Alternatius (ALEA) organitza el pròxim dissabte 18 de maig la 9a Jornada Lúdica Lleidatana (J3L) a la Sala Alfred Perenya de la Regidoria de Cultura de la ciutat de Lleida.

 

Tots els participants podran gaudir gratuïtament d'un gran ventall de jocs de taula, entre altres activitats, de 09 a 14 hores i de 16 a 19.30 hores. Aquestes jornades compten amb la col·laboració de les editorials de jocs Devir i Maldito Games, la botiga Taleia Modelisme i l'Ajuntament de Lleida.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Una àmplia ludoteca de més d'una vintena de jocs de taula

Durant les J3L tots els participants podran gaudir d'una àmplia ludoteca de més d'una vintena de jocs de taula. A més, podran participar en la novetat de les jornades, el torneig de Warhammer Underworlds, i al segon torneig classificatori de Catan a Lleida. Tots els interessats en els tornejos hauran d'inscriure's a la web de l'associació (alealleida.com) fins al dia 16 de maig.

 

També es realitzarà una recreació històrica del setge de Lleida de 1707. L'objectiu d'aquesta cita, la qual està orientada a majors de 12 anys, és donar a conèixer el món dels jocs de taula i jocs d'estratègia amb miniatures, així com les activitats que habitualment es realitzen a l'ALEA. Però no tot serà jugar. Com cada J3L, els participants podran col·laborar amb el Banc d'Aliments. El fet de portar aliments o donar 1€ o comprar una aigua donarà accés als diversos sortejos que es realitzaran en finalitzar la jornada.

Més imatges de l'edició anterior

Més imatges de l'edició anterior | LleidaDiari.cat