Sense Categoria

Lleida acollirà a l’octubre la primera jornada del III Congrés Català de Cuina

Avatar
  • setembre 21, 2018
  • 2 min read
Lleida acollirà a l’octubre la primera jornada del III Congrés Català de Cuina

La Llotja de Lleida acollirà el pròxim16 d'octubre la primera jornada del III Congrés Català de Cuina liderat per la Universitat de Lleida i sota el lema «Cuina i Gastronomia: producte i turisme». Segons han explicat aquest dijous la directora de la Fundació Institut Català de la Cuina, Pepa Aymamí, el director de l'ETSEA, Narcís Pastor, i el president del comitè organitzador, Jordi Graell, la iniciativa comptarà amb la presència d'experts i representants de les diferents entitats relacionades amb el sector de la cuina i gastronomia de Lleida.

 

Un dels objectius del III Congrés Català de Cuina és fer una reflexió sobre els factors que han permès que la cuina i gastronomia catalana hagin aconseguit un «destacat prestigi» durant les últimes dècades. A més, es parlarà sobre quins aspectes seran importants a potenciar per millorar i consolidar l'èxit en un futur. Tal com han explicat els organitzadors, en les diverses activitats que es duran a terme es pretén aconseguir una àmplia plataforma de debat i intercanvi d'idees i experiències al voltant dels reptes futurs de la cuina i la gastronomia.

 

Un instrument per a projectar la cuina i gastronomia catalana

Convertir-se en un instrument «idoni» per valorar, promocionar i projectar la cuina i gastronomia catalana, són altres de les intencions del congrés. Finalment, les conclusions derivades dels treballs i activitats realitzades en els diferents territoris a tot Catalunya es posaran en comú i s'exposaran en l'acte de cloenda del III Congrés Català de Cuina que tindrà lloc a Barcelona a finals del 2019. Els patrocinadors de les activitats del congrés a Lleida són: el Consell Social i el vicerectorat de recerca de la Universitat de Lleida, l'Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya. Així doncs, si ets un apassionat de la cuina i la gastronomia, t'hi dediques professionalment o simplement vols gaudir d'unes jornades d'alta qualitat, només has de tenir la teva agenda preparada el pròxim 16 d'octubre i gaudir de les internvencions dels experts. 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *