Lleida acollirà diumenge 140 cotxes modificats

La plaça de la Llotja acollirà el proper diumenge dia 26 l’exposició de cotxes modificats organitzada per l’associació Stance Caragol. En aquest sentit, en l’edició d’enguany, la número vuit i que porta per nom Stance Caragol Society – Lleida Beach, hi ha acceptats més de 140 vehicles procedents tant de la demarcació de Lleida com de diferents punts de la geografia espanyola, així com d’altres països com França i Itàlia.

Des de l’entitat lleidatana manifesten que «estem molt il·lusionats amb aquesta edició, perquè amb el pas dels anys el nostre esdeveniment ha anat creixent fins a convertir-se en una cita obligatòria per molts dels assistents, que any rere any venen». Així mateix, argumenten que, «alhora, una de les coses que més ens agrada és que es podran veure cotxes modificats que encara no han participat en cap altre esdeveniment i, per tant, els seus propietaris els volen ‘estrenar’ a Lleida». A més, també comenten que «tenir participants d’altres països és tot un orgull, ja que a més coneixeran la nostra ciutat». Per aquesta raó, «durant un dia convertirem Lleida en la capital dels cotxes modificats».

L’esdeveniment és gratuït i l’horari serà de 10.00 hores a 17.30 hores. Els lleidatans i lleidatanes podran veure cotxes de diferents marques i models modificats «amb molt bon gust, als quals se’ls hi han canviat les llantes, la suspensió i un llarg etcètera, convertint-se en vehicles únics», indiquen des d’Stance Caragol. A més, per primera vegada hi haurà una demostració de prinstripping, una tècnica artística americana de pintar elements decoratius en vehicles amb pinzells específics. I és que, l’objectiu és que «els visitants coneguin de primera mà la nostra passió pels cotxes modificats i, a la vegada, que els participants també coneguin tant la ciutat de Lleida com la seva cultura i la gastronomia».

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!