Articles

Lleida acollirà aquest estiu el prestigiós Campus d’Handbol Barrufet-Pascual

  • gener 30, 2013
  • 4 min read
Lleida acollirà aquest estiu el prestigiós Campus d’Handbol Barrufet-Pascual
Lleida acollirà aquest estiu el prestigiós Campus d’Handbol Barrufet-Pascual

Lleida acollirà aquest estiu el prestigiós Campus d’Handbol Barrufet-Pascual| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Lleida acollirà aquest estiu el Campus d’Handbol Barrufet-Pascual. Aquest dimarts s’ha firmat el conveni entre la Paeria i l’empresa Aliv Sports per organitzar aquesta activitat que conduiran dos figures d’aquest esport com són l’actual entrenador del primer equip del FC Barcelona, Xavier Pascual, i l’exporter blaugrana i de la selecció espanyola, David Barrufet.

L’acord l’han firmat al saló de sessions de l’Ajuntament de Lleida, l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros, i Xavier Pascual, en representació d’Aliv Sports. En l’organització col·labora, molt especialment, l’Handbol Pardinyes Lleida.
 
El paer en cap ha definit aquesta iniciativa com “un campus d’handbol d’elit al servei dels més de 400 nens i nenes que practiquen aquest esport a la ciutat”. Segons Ros, “l’handol és un esport molt viu a la ciutat, i aquest campus segur que ajuda a promocionar la pràctica esportiva i l’aficció”. Per la seva banda, l’actual entrenador del primer equip del FC Barcelona ha ressaltat “les facilitats amb què s’ha trobat per poder portar aquest campus d’handbol a Lleida, i ha remarcat les bones instal·lacions de què disposa la ciutat”. Finalment, el regidor d’esports, Txema Alonso, ha agraït la oportunitat que aquest handbol ofereix als nens i nenes de Lleida.
 
El campus, que se celebrarà entre el 30 de juny i el 7 de juliol, estarà obert a nois i noies de categories prebenjamins fins a la categoria juvenil de primer any, és a dir, infants nascuts entre 1996 i 2005. La divisió de categories fa que dins l’estructura tècnica el campus tingui dues vessants: la primera, de campus d’estiu destinada a lse categories més petites i, la segona, de tecnificació en les categories més grans. A més a més de la pràctica i millora esportiva, també s’han organitzat activitats de lleure, conferències i tecnificacions adreçades als clubs d’handbol de la ciutat.
 
La direccció esportiva i la gestió administrativa del Campus anirà a càrrec de l’empresa Aliv Sports. L’Ajuntament facilitarà l’accés a les instal·lacions esportives municipals que s’utilitzaran en les activitats, el pavelló i la piscina municipal de Pardinyes. Els participants podran escollir entre una estada de pensió completa (màxim de 55 places) o mitja pensió (per a infants de Lleida fins a un màxim de 65 nens). L’hotel serà el Trànsit i els àpats es realitzaran a La Llotja de Lleida.
 
Equip tècnic del Campus
– Director esportiu, David Barrufet: Porter del primer equip del FCBarcelona d’handbol, amb més de 80 títols aconseguits en la seva carrera esportiva. Ha estat capità de la selecció espanyola i del FCBarcelona.
 
– Director tècnic, Xavier Pascual: Entrenador del primer equip d’handbol del FCBarcelona. És doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Llicenciat en CAFE, Mestre especialista en Educació Física. Ha estat coordinador de les categories inferiors del FCBarcelona i especialista en l’entrenament del porter d’handbol, utilitzant noves tècniques d’entrenament reconegudes per tots els amants de l’handbol.
 
– Coordinador tècnic, Oliver Roy: tercer entrenador del primer equip del FCBarcelona Handbol. Llicenciat en INEF i mestre en els mòduls esportius d’Escolapis de Sarrià (Barcelona).
 
– Monitors: especialistes en handbol i en activitats de temps lleure. Aquest monitoratge serà en conveni amb el CH Pardinyes.
 
– Durant tota l’estada hi haurà un metge les 24 hores del dia. Serà el doctor Ignacio Muro, especialista en medicina esportiva i metge del Joventut de Badalona de Bàsquet.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.