Famílies: La llar d’infants lleidatana que obre a l’estiu sense necessitat de tenir matrícula

La llar d’infants municipal Els Petits Gegants de Solsona oferirà un servei d’estiu durant tot el juliol i fins al 14 d’agost obert a tots els nens i nenes fins a 3 anys, sense necessitat d’estar matriculats a l’escola. El casal, a més, es podrà ampliar amb servei de menjador les dues primeres setmanes de juliol. Les inscripcions estan obertes fins dilluns vinent, dia 17.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’anomenat Bressol d’Estiu serà gestionat per Incoop, la mateixa cooperativa a la qual l’Ajuntament té adjudicat el servei de llar d’infants. Funcionarà de tres quarts de nou del matí a una del migdia, i fins a les tres en cas que es faci ús del servei de menjador. Els preus oscil·len entre els 65 euros, una setmana, i els 360, les sis setmanes, mentre que el servei de menjador val 7,70 euros al dia.

Joc lliure, aigua i natura

Montse Vila, directora d’Els Petits Gegants, apunta que el casal d’estiu «seguirà la línia pedagògica de l’escola, que aposta per promoure el moviment lliure, els tallers experimentals i les propostes sensorials, tot posant èmfasi en el joc lliure, l’aigua i la natura». Es tracta, segons ella, de «fomentar la conquesta de l’autonomia, els aprenentatges significatius i les descobertes dels mateixos infants». Les inscripcions es poden cursar fins al 17 de juny per correu electrònic a direccio.eb.solsona@incoop.cat.