Agredeixen una dona a Torrefarrera quan estava posant llaços grocs

L'agressió va tenir lloc el passat divendres a Torrefarrera.

L'agressió va tenir lloc el passat divendres a Torrefarrera. | LleidaDiari.cat

 

Una dona de 38 anys i veïna de Torrefarrera, a la comarca del Segrià, ha denunciat als Mossos d'Esquadra una agressió que va patir divendres al municipi on resideix. Els fets van tenir lloc la matinada de divendres, al voltant de les dos del matí, i segons la denúncia, la víctima va ser agredida per una família de la mateixa població mentre estava col·locant llaços grocs amb una desena de persones més en una tanca de les escoles Velles de Torrefarrera, un equipament que dóna a la carretera nacional. Tal com recull l'informe mèdic de la víctima, la dona va patir divendres lesions cervicals i esgarrapades.

 

Tot i que aquesta persona, qui respon a les inicials d'Eva M. N., no és la primera vegada que pateix una agressió feixista. El passat mes de gener va ser agredida de nou per part de la mateixa família, que té un negoci d'aluminis al municipi. En aquesta ocasió, el fill la va tirar a terra quan estava preparant roses per la Diada de Sant Jordi. És per això, que ha demanat a la policia catalana que s'imposi als presumptes agressors -pare, mare i fill-, una ordre d'allunyament a aquestes persones. «No vull que se m'acostin, tinc por», ha assegurat ella mateixa. En aquest sentit, ha explicat que ha abandonat la localitat de Torrefarrera durant uns dies, ja que considera que «si em van fer mal de manera salvatge quan estava acompanyada d'unes deu persones, tinc por d'anar sola pel poble».

 

Agressió enregistrada amb un telèfon mòbil

Segons apunta la mateixa víctima en la denúncia, algunes persones que estaven amb ella en el moment de l'agressió van enregistrar els fets. És fosc, però se sent l'àudio. En aquesta gravació, la mare de la família, d'un 60 anys aproximadament, els crida que marxin, i els diu: «Som a Espanya i et moriràs sent espanyol, encara que no ho vulguis». Aquesta mateixa persona, segons relata la persona agredida, va ser qui va agafar a la víctima dels cabells i la va tirar a terra. Posteriorment, pare i fill van atacar-la des de darrere, tot i que les persones amb qui anava la van ajudar a treure'ls de sobre.

 

Imatge de les ferides provocades per l'agressió.

Imatge de les ferides provocades per l'agressió. | LleidaDiari.cat