Sense Categoria

Linyola instal·la càmeres de seguretat als accessos de l’ajuntament per evitar més actes vandàlics

Avatar
  • juny 19, 2018
  • 2 min read

Imatge d'una les càmeres a Linyola | LleidaDiari.cat

 

L'ajuntament de Linyola ha instal·lat i posat en funcionament les tres càmeres de vídeo-vigilància per controlar els accessos als edificis de l'Ajuntament i a l'edifici Sociocultural de Cal Formiguera. També ha instal·lat una càmera de vídeo-vigilància a la Plaça Maria Mercè Marçal per poder controlar els accessos posteriors també de Cal Formiguera.

 

Àlex Mases, alcalde de Linyola explica que el consistori ha volgut instal·lar aquestes càmeres com a mesura de prevenció i denúncia dels reiterats actes vandàlics que succeeixen a deshores en aquella zona. «Durant els darrers anys els veïns de la zona de la Placeta han sofert i continuen patint reiterats actes incívics per part d'alguns adolescents i joves del municipi que es tradueixen en molèsties per sorolls fora d'hora, destrosses i deslluïment del mobiliari i jardins».

L'alcalde assegura que el motiu també és «per escampar deixalles constantment fora de les papereres. Per aquest motiu i especialment per tal de revertir la situació a partir d'ara s'informa que s'identificaran, es notificaran i se sancionaran tots els comportaments que s'enregistrin per les càmeres de vídeo-vigilància», avisa Mases. L'alcalde assegura que tant els veïns com de l'Ajuntament han intentat parlar i fer reflexionar vers aquestes actituds nombroses vegades als infractors, malauradament sense èxit.

Una altra imatge de les càmeres instal·lades

Una altra imatge de les càmeres instal·lades | LleidaDiari.cat

 

«Aquests actes incívics i a cops vandàlics a part de generar malestar i inseguretat també generen sobre costos importants de neteja, manteniment i reposició de mobiliari i jardineria. En aquests darrers tres anys el cost d'aquestes actituds s'ha comptabilitzat en uns 15.000 euros», quantifica Mases. El consistori assegura que si ho creu convenient també farà públiques les imatges a través de les xarxes socials municipals.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *