Sense Categoria

L’Institut Lleida d’Oftalmologia realitza revisions gratuïtes amb motiu de la Setmana Mundial del Glaucoma

LleidaDiari
  • març 9, 2015
  • 2 min read
L’Institut Lleida d’Oftalmologia realitza revisions gratuïtes amb motiu de la Setmana Mundial del Glaucoma

L’Institut Lleida d’Oftalmologia realitza revisions gratuïtes amb motiu de la Setmana Mundial del Glaucoma| Redacció – Fotografia: Institut Lleida d’Oftalmologia (ILO)

 

Amb motiu de la Setmana Mundial del Glaucoma, del 9 al 14 de març, l'Institut Lleida d’Oftalmologia (ILO) endega una campanya de revisions gratuïtes per a la detecció precoç d’aquesta malaltia en la població de risc no diagnosticada. 

El glaucoma es coneix com a ceguera silenciosa perquè quan dóna símptomes està molt avançat. Per aquest motiu, des de l’ILO es vol animar amb aquesta campanya a la població de risc a fer-se la revisió per prevenir la malaltia, ja que la visió que es perd per culpa del glaucoma no es pot recuperar. Les persones interessades en fer-se la revisió han de demanar cita prèvia trucant al 973 245 380 o adreçar-se a les instal·lacions de l’ILO, a l'Avinguda Dr. Fleming, número 14, de Lleida.
 
Les revisions d’screening/cribratge amb cita prèvia que es duen a terme aquesta setmana a les instal·lacions de l’ILO inclouen paquimetria (mesura del gruix de la còrnia), fotografia del nervi òptic i mesura de la pressió intraocular. Estan adreçades a persones amb factors de rics com els majors de 60 anys, persones amb antecedents familiars de glaucoma, hipertensió ocular, miopia o hipermetropia altes, altres malalties oculars, traumatismes oculars, persones negres o asiàtiques, i angle de càmera anterior estret.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *