Lidia Mora & Ruselito en concert a l’Espai Orfeó

Lidia Mora & Ruselito en concert a l’Espai Orfeó. El concert tindrà lloc el diumenge 20 de novembre a les 19 h i forma part de la Temporada Estable de l’Orfeó.

 

Lidia Mora & Ruselito és una proposta musical ja consolidada, sorgida del CABAL MUSICAL del Taller de Músics, un projecte d’innovació social per a la inclusió, basat en l’acompanyament artístic de joves músics que fomenta l’impuls de jove talent musical. Els i les participants reben formació, orientació i recursos professionals per convertir les seves inquietuds creatives en projectes d’emprenedoria i introduir-se al sector.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Lidia Mora, del barri de Sant Andreu (Barcelona), es presenta com una cantaora autodidacta. S’ha nodrit del flamenco del carrer i del seu barri. S’acostà al flamenco després d’escoltar i cantar cantaores de referència com Mairena, Porrina de Badajoz, Farina… Víctor Rosell, Ruselito, és una jove promesa de la guitarra flamenca del barri de Roquetes (Barcelona). S’inicià amb noms com Cristian Cantero, Chicuelo o Rafael Cañizares. Ha acompanyat cantaores i bailaoras, a més de tenir també dots com a concertista solista.

Lidia Mora – Veu.

Ruselito – Guitarra espanyola.

 

Suport i col·laboradors

Aquesta actuació compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Sistemas Digitales Ricoh, Gabinet Casas, la Federació d’Ateneus de Catalunya i el Taller de Músics de Barcelona.