Comarques

Atenció conductors: Construiran una rotonda en aquest tram de l’N-260 lleidatana

Els treballs, llargament reivindicats, compten amb un pressupost de gairebé 600.000 euros

Marta Romera
  • desembre 23, 2022
  • 1 min read
Atenció conductors: Construiran una rotonda en aquest tram de l’N-260 lleidatana

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha licitat les obres de construcció d’una rotonda a l’N-260 al seu pas pel municipi de Montferrer i Castellbò (Alt Urgell), concretament a la cruïlla amb la carretera que va cap als nuclis d’Aravell i Bellestar i que també dona accés a l’aeroport d’Andorra-La Seu, entre d’altres.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 El pressupost base de licitació és de 590.682,11 euros i els treballs s’emmarquen dins el programa de conservació i manteniment del Ministeri, que des del mes de juny de 2018 ha invertit més de 85 milions d’euros a la demarcació de Lleida. D’aquesta manera, s’avança en una actuació llargament reivindicada tant pels veïns d’aquesta població com del conjunt de la comarca de l’Alt Urgell.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *