Comarques

Atenció conductors: Estudien millorar aquesta carretera del Pirineu

Marta Romera
  • octubre 13, 2022
  • 2 min read
Atenció conductors: Estudien millorar aquesta carretera del Pirineu

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha licitat per un milió d’euros el contracte de serveis per redactar l’estudi informatiu sobre el condicionament i variants de traçat de la carretera N-260 entre la Seu d’Urgell i Adrall, a Ribera d’Urgellet (Alt Urgell). Segons indiquen des del ministeri, l’Eix Pirinenc suporta en aquest punt una important intensitat de trànsit, amb una mitjana diària de 15.000 vehicles i pics estacionals que arriben als 22.000 durant el mes d’agost.

A més, afegeixen, les característiques de la infraestructura fan necessària la millora de la via, ja que aquesta compta amb trams en travessia, edificacions adjacents i nombrosos accessos directes i interseccions.

D’aquesta manera, l’objecte de l’estudi serà definir i comparar diferents alternatives per millorar l’N-260 entre els quilòmetres 227,600 i 234, sigui aprofitant el traçat actual o plantejant variants de traçat allà on sigui necessari. L’informe servirà de base a un expedient d’informació pública i a un tràmit d’avaluació d’impacte ambiental, amb l’objectiu de poder seleccionar l’alternativa que sigui més adequada.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *