L’Hotel Condes de Urgel obre aquest diumenge de nou les seves portes

L’Hotel Condes de Urgel obre aquest diumenge de nou les seves portes| Redacció – Fotografia: http://www.centraldereservas.com/

 

La reobertura de l’Hotel Condes de Urgel, ara amb el nom de Senator Condes, del Grup Senator-Playas, està prevista per aquest diumenge, 15 de novembres. La UGT-Terres de Lleida lamenta que dels 11 treballadors que van ser acomiadats el juliol de 2014 no se n’hagi reincorporat a cap, ni tan sols se’ls ha trucat per a una possible entrevista de treball.

Es tracta, doncs, d’un incompliment de la paraula donada pel propietari de l’hotel, que en nombroses ocasions va assegurar que la plantilla acomiadada es reincorporaria als seus llocs de treball, en cas de reobertura de l’hotel.
 
Enlloc de readmetre als treballadors, l’empresa ha preferit ingressar els diners de les indemnitzacions. Per tant, tot fa pensar que la nova plantilla de l’hotel no tindrà les mateixes condicions econòmiques ni laborals que tenia l’anterior plantilla. Una vegada més es demostra que la reforma laboral actual només serveix per traure drets als treballadors, deixant-los al carrer totalment indefensos.
 
I aquesta situació succeeix malgrat que de les demandes interposades pels treballadors de l’hotel Condes a través de la UGT, 6 sentències ja han considerat la improcedència dels acomiadaments. En els propers dies se coneixeran les 5 sentències restants. La situació a la qual han estat conduïdes aquestes persones, amb una forta pressió emocional per perdre la feina i embolicades en judicis amb fins a 7 empreses, per l’especulació i l’entramat financer que persegueix l’únic objectiu de desfer-se d’aquests treballadors amb el menys cost possible, hauria de ser una pràctica que hauria d’estar sancionada.