L’Handbol Pardinyes inicia puntuant la segona volta

L’Handbol Pardinyes inicia puntuant la segona volta| Redacció – Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

L'Handbol Lleida Pardinyes ha aconseguit aquest cap de setmana un empat contra l'Handbol Gavà (19-19), un resultat que permet als gros-i-negres iniciar la segona volta de la temporada puntuant.

L’Handbol Lleida Pardinyes va sortir molt intens i va sorprendre a l’Handbol Gavà amb un parcial de 6-1, gràcies a una molt bona defensa dels lleidatans. Però poc a poc l’atac barceloní va anant retallant distàncies i els lleidatans notaven la falta dels centrals ofensius habituals, fins que van aconseguir igualar a 8 gols el partit just abans de marxar al descans.

La segona part va ser molt igualada, amb tots dos equips jugant al límit, i amb els de la Terra Ferma sempre amb avantatges mínimes. L’Eduard Pifarré, que tornava després de sis mesos de lesió, dirigia l’equip davant la intensa defensa del Gavà, que a falta de 5 minuts aprofitava dues exclusions del Pardinyes per ficar-se amunt al marcador 19-18. Els últims minuts van ser d’infart amb els dos porters molt entonats, però un gol de Dani Sanjuan ficava l’empat a 19 al marcador i donava un valuós punt als locals.