L’Handbol Pardinyes incorpora al lateral Sergi Pujol i al porter Kevin Cadas

L’Handbol Lleida Pardinyes continua reforçant la plantilla de l’equip sènior masculí de Primera Nacional de cara a la propera temporada amb dos nous jugadors: un lateral, Sergi Pujol, de 21 anys, i un porter, Kevin Cañadas, de 18 anys.

 

  

Pujol, que actualment cursa els estudis d’Educació Física a Lleida i estava jugant a l’Handbol Agramunt, és un lateral dretà format al CH Sant Quirze, fa 1,83 d’alçada i destaca per la seva força. L’entrenador Txema del Rosal ha volgut ressaltar que “és un molt bon defensor, i pot ajudar molt a l’equip, ja que en la nova categoria un dels nostres objectius principals és ser molt més intensos en defensa”.

  

 

  

L’altre jugador és una inversió a més llarg termini, ja que per la seva edat, 18 anys, té encara molta projecció. Es tracta del porter de la Selecció d’Andorra en Kevin Cañadas, i que de sortida ocuparà fitxa a l'equip sènior B, perquè vagi agafant experiència.

  

 

  

Finalment, el júnior Ion Zubieta, que ja va debutar amb el primer equip la passada temporada, ha estat l'escollit pel quadre tècnic per complementar la primera línia de l’equip, tot i que serà una peça important al centre de l’atac del sènior B.