L’Handbol Lleida Pardinyes segueix en ratxa

L’Handbol Lleida Pardinyes segueix en ratxa| Redacció – Fotografia: Handbol Pardinyes

L'Handbol Lleida Pardinyes segueix en ratxa i ha aconseguit aquest cap de setmana una nova victòria davant del Cornellà. Tots dos equips van sortir bé amb defensa, però eren els visitants els que agafaven les primeres diferencies al marcador.

Gràcies a les parades de Jordi Soto els lleidatans van reaccionar i poc a poc van agafar la iniciativa al joc i al marcador, fins arribar al 16-12 al descans.

A la represa els groc-i-negres van sortir més forts, i als 15 minuts van aconseguir el màxim avantatge a favor dels locals 27-18, amb Fran Pifarré i Kellvin de León molt inspirats en atac. A partir d’aquest moment els lleidatans van aprofitar per fer rotacions, i incorporar alguns jugadors del segon equip, fent debutar Elias Galiano.

Finalment, el Pardinyes va saber controlar el marcador fins el 28-21 final.