Articles

L’Handbol Lleida Pardinyes inicia la campanya d’abonats

  • agost 14, 2015
  • 3 min read
L’Handbol Lleida Pardinyes inicia la campanya d’abonats
L’Handbol Lleida Pardinyes inicia la campanya d’abonats

L’Handbol Lleida Pardinyes inicia la campanya d’abonats| Redacció – Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

 

Amb el lema ‘Ajuda’ns a créixer’, l’Handbol Lleida Pardinyes ha posat en marxa la campanya de captació de socis per a la temporada 2015-2016, on cal recordar que jugarà a 1ª Nacional amb el seu equip sènior masculí i a la màxima categoria de l’handbol català amb el seu equip femení. Com anys enrere, el cost per ser soci serà gairebé simbòlic, ja que s’ha fixat en 30 euros. Bona part de la recaptació obtinguda anirà destinada al foment de l’handbol i a donar suport a jugadors amb dificultats econòmiques i d’integració.

La pujada del primer equip de l’Handbol Lleida Pardinyes a 1ª Nacional i de l’equip femení a Lliga Catalana, a més de la planificació d’un gran nombre de nous projectes vinculats amb la difusió de l’handbol a Lleida i la potenciació dels valors a l’esport, a més de la semi professionalització del club, estan fent d’aquest estiu uns dies especialment intensos per als responsables del cos tècnic i directiu de l’entitat groc-i-negra.
 
Donat que l’entrada a tots els partits del club serà gratuïta, inclosos els que disputarà el primer equip de l’Handbol Lleida Pardinyes, el principal objectiu del club és comptar amb una massa social i de suport àmplia i generar nous recursos per ajudar a posar en marxa els seus programes de potenciació de l’handbol al conjunt de Lleida i ajudar a jugadors o possibles jugadors amb dificultats per fer front a la quota d’inscripció.
 
Totes els interessats en donar suport a aquest projecte esportiu ho poden fer al preu de 30 euros; a més, tothom que es doni d’alta com a soci del club rebrà com a regal un ‘buff’ personalitzat de l’Handbol Lleida Pardinyes. A més, des de l’entitat groc-i-negra s’està treballant amb les empreses i establiments col·laboradors del club –una opció oberta a tothom que estigui interessat- per oferir els seus productes i serveis en condicions preferents als associats.
 
Per a realitzar l’alta com a soci s’han articulat diferents opcions: sol·licitar-ho a través del correu electrònic club@handbolpardinyes.com o bé mitjançant la seva pàgina web. Els dies de partit també es podrà fer de manera presencial al pavelló municipal de Pardinyes. 

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.