L’Handbol Lleida Pardinyes continua sense guanyar

L’Handbol Lleida Pardinyes continua sense guanyar| Redacció – Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

L’Handbol Lleida Pardinyes continua sense guanyar aquesta temporada. Els lleidatans han tornat a perdre aquest cap de setmana, per 29 a 35 contra l'Handbol Bordils B. Aquesta és la tercera derrota consecutiva dels groc-i-negres.

El encontre va començar igualat i amb intercanvi de gols a les dues porteries, però varies accions seguides de contraatac dels gironins a partir del minut 15 van trencar el partit fins portar l’avantatge al 14-19 al descans.

A la segona part els de Pardinyes van aconseguir un parcial de 3-1 de sortida, que semblava que ajustaria el marcador, però els de Bordils van reaccionant gràcies als llançament exterior de Arnau Palahi (12 gols) i va obligar als groc-i-negres a anar a remolc tota l’estona, que no aconseguien donar la volta a la situació, per perdre el partit per un clar 29-35. La tercera derrota consecutiva dels lleidatans els complica molt la classificació, i necessiten reaccionar la propera setmana al camp del Cornellà.