L’estació d’esquí Boí Taüll comptarà amb una carrossa a la desfilada del Pride de Barcelona

Boí Taüll, seu de l'esdeveniment Snow Gay Weekend, un dels deu festivals LGTBI més importants del món, participarà amb una carrossa a la desfilada del Pride de Barcelona el pròxim 30 de juny. Aquest any, l'estació d'esquí Boí Taüll estarà present a la carrossa apostant una vegada més per recolzar aquest tipus d'esdeveniments. La desfilada de la manifestació iniciarà la marxa a les 17.00 hores des del Parc de Tres Xemeneies, recorrerà l'Avinguda Paral·lel i arribarà a l'Avinguda Maria Cristina a les 19.30 hores. Rainbow Gay Tour és pionera en organitzar caps de setmana dedicats al públic LGTBI.

 

L'empresa fundadora de l'esdeveniment Snow Gay Weekend, que va celebrar la seva segona edició el passat mes de març amb més de 300 assistents, va comptar amb la col·laboració de l'empresa Locamente. L'esdeveniment uneix activitats esportives i culturals amb festes destinades al col·lectiu LGTBI. A causa del gran èxit de la convocatòria anterior, ja estan confirmades les dates de la tercera edició de l'Snow Gay Weekend, que tindrà lloc entre el 21 i 24 de març de 2019, en el que s'espera duplicar les dades d'assistència de la darrera edició.

  

  

 

A més, l'edició del festival de 2019 comptarà amb la incorporació d'Esquiades.com com a partner principal, que també s'unirà per primer cop a la carrossa del Pride de Barcelona. L'estació de Boí Taüll, gràcies a la seva col·laboració amb Rainbow Gay Tour ha posicionat a Lleida com un dels destins preferits per la comunitat LGTBI d'arreu del món. En paraules de Xavier González, director general de Boí Taüll: «Estem molt orgullosos de poder participar en esdeveniments que reivindiquen la igualtat i la diversitat, creiem que és una molt bona iniciativa de cara als nostres clients però també a molts dels nostres empleats que pertanyen al col·lectiu LGBTI. A més, estem molt satisfets amb l'interès que ha adquirit la zona arrel de la celebració de l'Snow Gay Weekend a l'estació, posicionant-se com el destí perfecte que uneix esport, cultura i diversió per a tot tipus de públics».