Sense Categoria

L’esport més solidari, a la Seu d’Urgell

LleidaDiari
  • maig 17, 2012
  • 2 min read
L’esport més solidari, a la Seu d’Urgell

L’esport més solidari, a la Seu d’Urgell| Redacció – Fotografia: Ajuntament de La Seu d’Urgell

 

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha set l’encarregat de presentar la 12a Festa – Torneig Joan Petit Nens amb càncer La Seu d’Urgell 2012, que tindrà lloc el proper 26 de maig a la localitat alturgellenca. Més de 400 nens i nenes de 3 a 6 anys participaran en aquesta jornada “emotiva i solidària gràcies a l’esport”, tal com l’ha definit Tibau.

En l’acte, que s’ha celebrat al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, ha comptat amb la presència de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; el president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb càncer, Joan Torner; i el president del Club Hoquei Cadí, Joan Garreta.

La jornada tindrà com a escenari el poliesportiu de la Seu d'Urgell, on els joves que s'inicien en l'esport de l'hoquei patins, provinents de més de trenta clubs d'arreu de Catalunya, de l'Estat espanyol i del Principat d'Andorra, gaudiran d’una jornada festiva. A banda, es preveu la presència d’unes 1.500 persones entre familiars, entrenadors, delegats i voluntaris.

La Festa està organitzada pel Club Hoquei Cadí de la capital alturgellenca, juntament amb la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'Associació Espanyola Contra el Càncer de l'Alt Urgell, i entitats i associacions de la capital alturgellenca. L’objectiu de la Festa és involucrar a tota la ciutadania per tal que durant uns dies la gent parli i faci seva la lluita contra el càncer, i més en concret en la seva vessant infantil i de desenvolupament. L'esperit de l’acte és l'homenatge que tots els participants fan a aquells nens i nenes que lluiten, com ho va fer en Joan Petit, contra un rival tan difícil com és el càncer infantil.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *