L’Espai 3 de l’Antic Convent de Santa Teresa es dirà Julieta Agustí

L’Espai 3 de l’Antic Convent de Santa Teresa es dirà Julieta Agustí| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Ajuntament de Lleida posarà el nom de Julieta Agustí a l’espai 3 de l’Antic Convent de Santa Teresa, edifici municipal que actualment acull el Centre de Titelles de Lleida, del qual Agustí n’és la fundadora amb el seu marit Joan-Andreu Vallvé.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la tinenta d’alcalde i regidora de l’àrea de cultura, Montse Parra, han avançant que aquest espai tindrà el nom de la Julieta, en reconeixement al seu treball en el món dels titelles i la cultura.
 
Ros, ha afirmat que “la Julieta Agustí ha fet de Lleida un referent internacional en el Teatre de Titelles i, per tant, en les arts escèniques”. Per la seva part, Parra ha afegit que la consternació que ha provocat la mort de la Julieta el passat divendres, en un tràgic accident de trànsit, ha generat moltes mostres d’afecte i suport a la família, tant a nivell personal com a les xarxes socials. Entre les propostes que s’han fet per recordar la Julieta, en destaca aquesta, que ha rebut un ampli suport popular, perquè la ciutat homenatgi la directora del Centre de Titelles amb aquest gest. Batejar l’espai 3 amb el seu nom serà un dels actes de gratitud i reconeixement que rebrà la Julieta els pròxims dies.
 
L'antic convent de Santa Teresa és el tercer espai escènic del Teatre de l'Escorxador i l'antiga església barroca és un teatre.