Sense Categoria

L’esfondrament parcial del pis d’Alfred Perenya és conseqüència de fuites i filtracions d’aigua continuades

LleidaDiari
  • juliol 1, 2015
  • 3 min read
L’esfondrament parcial del pis d’Alfred Perenya és conseqüència de fuites i filtracions d’aigua continuades

L’esfondrament parcial del pis d’Alfred Perenya és conseqüència de fuites i filtracions d’aigua continuades| Redacció – Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

 

L’informe tècnic elaborat per la regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Lleida sobre l’edifici situat al carrer Alfred Perenya 92 ha conclòs aquest dimarts que l’esfondrament parcial del pis 2n 2a que es va produir la nit de diumenge és conseqüència de fuites i filtracions d’aigua continuades, probablement provinents de la planta tercera, que han incidit sobre les bigues de fusta que conformen els forjats, reduint d’aquesta manera la seva secció i podrint els caps.

La Paeria ha informat els propietaris i està en fase de notificació de la necessitat de reconstruir la zona de forjat enfonsat; reforçar i consolidar el forjat corresponent al sostre del baix, porta primera, que correspon a la zona de la terrassa de planta primera, porta primera; revisar i reparar tots aquells elements de la instal·lació d’aigua i sanejament que presentin deficiències, per tal que les instal·lacions realitzin correctament la seva funció, evitant pèrdues i filtracions; i realitzar una revisió general de l’estructura horitzontal, executant totes les obres necessàries per tal de preservar la seguretat estructural de l’edifici. El desallotjament de l’edifici es mantindrà fins el moment que s’hagin executat les obres de reparació especificades.
 
Cal recordar que, en el moment de l’incident, es va procedir al desallotjament preventiu de l’edifici, al tancament del subministrament d’aigua i a la prohibició d’entrada a l’edifici com a mesura preventiva. A més, com a mesura d’urgència i de manera subsidiària, l’Ajuntament de Lleida ha realitzat les tasques corresponents per preservar la seguretat en l’immoble. S’ha apuntalat el perímetre en la zona de caiguda i, també, d’una part d’un magatzem situat a la planta baixa, porta primera, donat que durant la visita dels tècnics es van apreciar una sèrie de deficiències en la zona més propera a la façana posterior, que correspon a la terrassa de l’habitatge de planta primera, porta primera.
 
El sinistre no ha provocat danys personals ni afectacions en altres edificis. L’esfondrament parcial es va produir en una habitació i el bany del pis 2on 2a, on part del terra es va ensorrar i va caure sobre el pis inferior.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *