Sense Categoria

Les treballadores de Lleida de l’antiga BB Serveis denuncien als dirigents del grup per impagament de nòmines

LleidaDiari
  • gener 28, 2013
  • 2 min read
Les treballadores de Lleida de l’antiga BB Serveis denuncien als dirigents del grup per impagament de nòmines

Les treballadores de Lleida de l’antiga BB Serveis denuncien als dirigents del grup per impagament de nòmines| Redacció – Fotografia: UGT Terres de Lleida

 

Les treballadores de Lleida de l’empresa BB Serveis també s’han adherit a la querella criminal contra la direcció d’aquest grup empresarial que la Plataforma d’Afectats BBS va presentar l’anterior setmana a la Ciutat de Justícia de Barcelona.

El responsable de la Federació de Serveis Públics (FSP) de la UGT de Lleida, Pep González, recorda que l'empresa encara arrossega un deute de 160.000 euros amb les treballadores per impagaments. Està previst que en els propers dies es celebri la vista per establir l'embargament preventiu de BBS.
 
Aquesta empresa s’encarregava de prestar serveis a domicili a persones depenents a Lleida i va deixar de pagar nòmines a les seves treballadores.
 
A través d’aquesta querella les treballadores volen que la fiscalia iniciï una investigació penal –si considera que hi ha indicis de delicte- pels impagats de les nòmines des del 2010 a les empreses filials del grup. La Federació de Serveis Públics (FSP) de la UGT-Terres de Lleida informa que la querella que s’ha presentat s’ha fet pels delictes d’apropiació indeguda, estafa, aixecament de béns i per atemptar contra els drets dels treballadors de manera “continuada, i persistents, a l’incomplir les obligacions contractuals”.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *