Sense Categoria

Les piscines municipals de Lleida recapten 5815,07 euros per al Mulla’t

LleidaDiari
  • juliol 13, 2015
  • 2 min read
Les piscines municipals de Lleida recapten 5815,07 euros per al Mulla’t

Les piscines municipals de Lleida recapten 5815,07 euros per al Mulla’t| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L'Ajuntament de Lleida ha donat 5815,07 euros al Mulla’t, en benefici de la Campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, la quantitat de diners recaptada amb la venda d’entrades a les set piscines municipals. 

L’Ajuntament de Lleida també col·labora amb aquesta iniciativa solidària cedint espais als recintes de les piscines municipals perquè els voluntaris del Mulla’t puguin vendre productes de marxandatge, com samarretes, gorres o tovalloles, entre altres productes. D’aquesta manera, la Paeria s’ha tornat a afegir, un any més, a aquesta iniciativa, que enguany ha comptat amb la participació de més d'un centenar de piscines a la província de Lleida i unes 620 piscines a tota Catalunya.
 
La tinenta d’alcalde i regidora de polítiques a favor de la creativitat, la cultura, l’educació i els esports, Montse Parra, ha col·laborat amb la causa solidària, participant en l’acte central d’aquesta iniciativa a Lleida, que ha tingut lloc a la piscina del CN Lleida. Per cloure l’acte, i com és tradicional, els assistents s’han llençat a la piscina per sumar-se a la causa. Des del 1994, la Fundació Esclerosi Múltiple convida tota la societat a 'mullar-se' en el sentit literal de paraula, llençant-se a la piscina i solidaritzant-se amb la lluita contra aquesta malaltia.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *