Les Garrigues tindrà una Taula de la Qualitat de l’Aire

El Departament d’Acció Climàtica ultima la creació de la Taula de la Qualitat de l’Aire de les Garrigues, un espai territorial d’informació, participació i consulta en l’àmbit de la qualitat de l’aire a la zona. 

El Govern s’havia compromès en posar-ho en marxa, ja que era una demanda de diferents agents de la comarca. La previsió és que la primera sessió de l’organisme es pugui celebrar abans d’acabar l’any. Divendres es farà una reunió prèvia a la Delegació del Govern a Lleida per establir-ne els objectius i la composició.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les funcions de la Taula seran informatives, consultives i de col·laboració amb els departaments d’Acció Climàtica i de Salut en l‘anàlisi de la qualitat de l’aire a les Garrigues i els possibles efectes sobre la salut. Així mateix, s’hi donaran a conèixer els programes de treballs i estudis realitzats per les administracions i els que es facin en el futur.

A més de representants d’Acció Climàtica i Salut, també hi estan convocats la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal de les Garrigues, l’Ajuntament de les Borges Blanques, la Universitat de Lleida, Ipcena, JARC i Unió de Pagesos.