Sense Categoria

Les ‘4 hores de Lleida’, els dies 8 i 9 de desembre

LleidaDiari
  • desembre 4, 2012
  • 2 min read
Les ‘4 hores de Lleida’, els dies 8 i 9 de desembre

Les ‘4 hores de Lleida’, els dies 8 i 9 de desembre| Redacció – Fotografia: http://www.escuderialleida.com/

 

Lleida acollirà els dies 8 i 9 de desembre la 13a edició de les '4 hores de Lleida', una prova de resistència de turismes que es disputarà al circuit de velocitat sobre terra (autocross) de Lleida.

Aquesta prova, que marca el final de temporada, es caracteritza per l’esportivitat i el bon ambient entre participants i visitants. La competició és per equips, formats per un mínim de 2 pilots i un màxim de 4, i no és puntuable per cap campionat. Una de les característiques de la prova és que poden participar pilots de diferents disciplines.
 
Les '4 Hores de Lleida' és una de les principals activitats anuals que organitza la Diputació de Lleida i compta amb un elevat nombre de participants. En aquesta edició s’han inscrit 21 equips i 52 pilots procedents de diferents punts de Catalunya i la resta de l’Estat.
 
Aquest dimarts s'ha presentat l'activitat. L'acte ha comptat amb la presència del vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; el secretari tècnic de l’Escuderia Lleida, David Domingo; el vice-president de l’Escuderia Lleida, Francesc Abella; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso; i el representant a Lleida de la Secretaria General de l’Esport, Joaquim Perisé. 
 
Padilla ha destacat la importància d’organitzar esdeveniments com aquest que donen a conèixer les comarques lleidatanes més enllà de la demarcació. Per la seva banda, el secretari tècnic de l’Escuderia Lleida, David Domingo, ha explicat que aquest any han registrat un increment del 10% de pilots procedents de fora de Catalunya. En total, hi participen 34 pilots catalans (un 65%) i 18 de la resta de l’Estat (35%). En aquest sentit, ha indicat que la prova, que s’organitza per fomentar l’automobilisme esportiu, s’ha convertit en un referent català i estatal i compta amb destacats pilots.
 
A més de l’activitat merament esportiva, els organitzadors han unit esport i solidaritat sumant-se a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la lluita contra el càncer. La recollida de fons es farà a través de donatius i de la venda de vals per la rifa d’una Cistella de Nadal i altres elements.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *