L’equip Gomo Competició guanya la 15a edició de les ‘4 hores de Lleida’

L’equip Gomo Competició guanya la 15a edició de les ‘4 hores de Lleida’| Redacció – Fotografia: todoautocross / Facebook Escuderia Lleida

 

L'equip Gomo Competició, format per Jesús Molas i Marc Vila, ha aconseguit guanyar aquest cap de setmana la quinzena edició de les '4 hores de Lleida' amb només una volta de diferència.

La competició de resistència Off Road s'ha desenvolupat amb una temperatura ambient baixa però un sol radiant que ha fet agradable la jornada als aficionats que s'han acostat a veure-la al Circuit de Lleida.
 
Després de la caiguda de la bandera de quadres, els resultats a la classificació general han estat els següents:
1r: Gomo Competició (Jesús Molas / Marc Vila) – Seat Ibiza 2.0 – Classe 2  – 174 voltes
2n: Team TDI (Alfred Jauset / Jesus Jimenez / Marc Trota) – Seat Ibiza 2.0 – Classe 2 – 173 voltes
3r: Huraca Racing Team (Xevi Crespi O. / Xevi Crespi B.) – Citroen Saxo 1.6 – Classe 1 – 168 voltes
 
El primer i segon classificats van acabar a només un gir de diferència després d'una penalització d'una volta a l'Equip Team TDI d'Alfred Jauset / Jesus Jimenez / Marc Trota.
 
Per la seva banda, el cotxe de la pole position de l'equip Guerrero Competició, l'Honda Civic 2.0 (classe 2) pilotat per Joel Guerrero / Cristian Garcia, començava la carrera com un llamp i es distanciava de la resta dels seus perseguidors, però ja en la primera hora de competició tenia problemes mecànics en la suspensió que li obligaven a entrar a boxes. Aquest fet el va relegar a la cinquena posició final de la general completant un total de 167 voltes.
 
L'equip favorit de la categoria 1, el Vinyes Davad dels pilots Joan Vinyes / Amàlia Vinyes / Marc Carol, sortia trepitjant els talons als dos equips de cap, però patia un dur revés quan en les últimes voltes el seu Peugeot 106 1.6 patia problemes mecànics que l'obligaven a abandonar, deixant així via lliure cap a la victòria de categoria al Citroën Saxo 1.6 de l'equip Huraca Racing Team pilotat per Xevi Crespi O. / Xevi Crespi B.