Sense Categoria

L’EOI de Tremp augmenta l’oferta de cursos

Avatar
  • setembre 20, 2018
  • 2 min read
L’EOI de Tremp augmenta l’oferta de cursos
Una classe de l'EOI de Tremp

Una classe de l'EOI de Tremp | LleidaDiari.cat

 

L'Escola Oficial d'Idiomes de Tremp incrementa enguany l'oferta de cursos i n'incorpora dos de nous (3r i C1 d'Anglès). Aquests nous cursos s'afegeixen als dos que ja eren impartits (4t i 5è) al Centre Públic Delegat de l'EOI de Lleida a Tremp i amplien l'oferta a un total de quatre nivells. Les persones interessades en el tema han de contactar com més aviat millor amb l'EOI per e-mail (secretaria@eoilleida.cat) o per telèfon (973 22 43 21).

 

La de Tremp és una aula de l'escola desplaçada a una altra població del territori per tal que la formació en idiomes arribi a la població d'altres nuclis amb la garantia que ofereix un ensenyament públic de qualitat. Cal recordar que la matriculació dels alumnes admesos per sorteig es podrà formalitzar telemàticament demà dijous i divendres, mentre que els dies 26 i 27 serà el torn dels inscrits en llista d'espera.

 

L'ampliació de cursos al Centre Públic Delegat de l'EOI a Tremp s'afegeix a altres novetats com la incorporació del francès al Centre Públic Delegat de Balaguer i de l'anglès al Centre Públic Delegat de les Borges Blanques. L'EOI ofereix enguany 3.000 places repartides entre els centres de Balaguer, les Borges Blanques, Lleida, Tremp i Vielha. Actualment en els centres lleidatans s'imparteixen classes d'alemany, anglès, àrab, català, espanyol, francès, italià i rus.

 

Cal recordar que l'Escola Oficial d'Idiomes compta amb una important xarxa de professor altament qualificats per a dut a terme aquest tipus de classes. La gran varietat d'idiomes que presenta l'oferta, així com la flexibilitat en els horaris, fan d'aquesta escola tot un referent en el territori a l'hora de decidir-se per estudiar una nova llengua. Abans de matricular-se per primera vegada, però, s'ha de fer una prova de nivell perquè la teva posició en la classe sigui la més òptima per l'aprenentatge. Sens dubte, si tens pensat aprendre un nou idioma, decidir-se per l'Escola Oficial d'Idiomes, sigui quina sigui la seva seu, és sempre una bona opció.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *