L’EOI de Lleida programa cursos especials en l’inici de curs

Imatge d'una classe

Imatge d'una classe | LleidaDiari.cat

 

L'Escola Oficial d'Idiomes de Lleida (EOI) obrirà entre l'1 i el 10 d'octubre el període de matriculació per als cursos especials previstos per al primer quadrimestre del curs 2018-19. Es tracta de dos cursos de llengua, un de xinès «Introducció a la llengua xinesa. Mòdul I» i l'altre d'espanyol «Avanzamos: hacia el CI». També hi ha l'opció de cursar dos cursos monogràfics: un d'alemany «Erzähle mir etwas Interessantes» i un altre d'anglès «What do I do now».

 

Aquestes propostes formen part de l'oferta de cursos monogràfics, cursos de llengua d'especialitat (negocis, llenguatge jurídic, mèdic, etc.), cursos d'aprofundiment en el coneixement de la realitat sociocultural dels països on es parla la llengua que és objecte d'estudi (literatura, història, civilització, costums, institucions…) o bé cursos de treball d'actualització lingüística o de treball específic per destreses que ofereix cada any l'escola.

 

Igualment, l'EOI ofereix, al marge dels programes oficials, cursos especials de llengua, també de 30 hores, adreçats a qualsevol persona, des de 1r fins al nivell C1. Són cursos impartits al llarg de l'any o bé a l'estiu. En aquests cursos especials, que es caracteritzen pel seu caràcter dinàmic i comunicatiu, els alumnes assisteixen a classe una vegada a la setmana. L'Escola Oficial d'Idiomes de Lleida (EOI) va iniciar ahir dimecres les classes dels cursos de la programació oficial, la qual inclou alemany, anglès, àrab, català, espanyol, francès, italià i rus.

 

Major oferta a l'EOI de Tremp

Tanmateix, cal destacar que l'Escola Oficial d'Idiomes de Tremp incrementa enguany l'oferta de cursos i n'incorpora dos de nous (3r i C1 d'Anglès). Aquests nous cursos s'afegeixen als dos que ja eren impartits (4t i 5è) al Centre Públic Delegat de l'EOI de Lleida a Tremp i amplien l'oferta a un total de quatre nivells. Les persones interessades en el tema han de contactar com més aviat millor amb l'EOI per e-mail (secretaria@eoilleida.cat) o per telèfon (973 22 43 21).

 

La de Tremp és una aula de l'escola desplaçada a una altra població del territori per tal que la formació en idiomes arribi a la població d'altres nuclis amb la garantia que ofereix un ensenyament públic de qualitat. Cal recordar que la matriculació dels alumnes admesos per sorteig es podrà formalitzar telemàticament demà dijous i divendres, mentre que els dies 26 i 27 serà el torn dels inscrits en llista d'espera.