L’EMU obre el termini per llogar tres habitatges de protecció oficial a Sucs

L'Empresa Municipal d'Urbanisme de l'Ajuntament de Lleida posa en lloguer tres habitatges de protecció oficial situats a l'entitat municipal descentralitzada de Sucs. Les persones o famílies interessades ja poden presentar la seva sol·licitud per optar-hi, fins al 5 de novembre, data en la qual es tanca el termini. Es tracta de tres cases unifamiliars amb una superfície útil total de 90 metres quadrats amb tres habitacions, més plaça d'aparcament i traster. El preu de lloguer, d'acord amb la normativa d'habitatges de protecció oficial, està establert en 400 euros mensuals.

 

Aquests habitatges són els que resten disponibles d'una promoció de vuit cases de protecció oficial que va construir l'EMU a Sucs. Les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina Local d'Habitatge del carrer Cavallers 14-20, mentre que la documentació es pot aconseguir allí mateix o per internet a la web de l'EMU, on també es pot trobar tota la informació relativa a aquest procés.

 

Requisits per a poder optar-hi

Per optar-hi, cal estar inscrit en el Registre de Sol·licitants d'habitatge protegit de l'Ajuntament de Lleida i tenir uns ingressos mínims iguals o superiors a 12.000 euros i un màxim de 4,5 vegades l'IPREM. En cas que sigui necessari, es farà un sorteig per adjudicar els pisos, en el qual tindran prioritat les persones empadronades a Sucs i, en segona instància, els empadronats a Lleida amb una antiguitat mínima de tres anys. Recorda que pots solicitar beneficiar-te d'un d'aquests pisos fins al pròxim 5 de novembre, si compleixes amb tots els requisits no deixis perdre aquesta oportunitat. Amb aquest tipus d'accions l'Ajuntament de Lleida mostra el seu interés per ajudar a les persones més necessitades i que estan passant per una situació econòmica complicada. No dubtis en consultar els requisits i omple ja la teva sol·licitud. El preu de lloguer, d'acord amb la normativa d'habitatges de protecció oficial, està establert en 400 euros mensuals.