Sense Categoria

L’empresa lleidatana Sorigué inaugura unes noves instal·lacions a Madrid

Avatar
  • novembre 8, 2018
  • 3 min read

Imatge de la nau de Sorigué a Madrid | Sorigué

 

Sorigué, grup empresarial fundat a Lleida el 1954 i especialitzat en els sectors dels serveis, la construcció, els materials i la tecnologia i enginyeria de l'aigua, ha inaugurat aquest dimecres les seves noves instal·lacions a Madrid. Amb l'obertura d'aquesta nova seu, al districte madrileny de Vicálvaro, el grup Sorigué vol reforçar el seu posicionament a la zona centre i sud d'Espanya, i ampliar així la seva xifra de negoci en els pròxims tres anys, amb un creixement responsable que asseguri el desenvolupament sostenible del grup. Un objectiu que la companyia pretén materialitzar mitjançant el seu model de negoci integral i amb una constant inversió en innovació, que s'afegeix a l'experiència i el coneixement que avalen els seves sis dècades de trajectòria.

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació | Sorigué

 

 

Aquestes noves instal·lacions permetran també la generació d'ocupació qualificada i l'augment de la plantilla actual del grup a mitjà i llarg termini, per contribuir així al desenvolupament de l'activitat econòmica a la zona de Vicálvaro i complir amb el seu objectiu de creixement responsable. La constant evolució del grup està basada en la recerca de l'excel·lència, la millora contínua i la creació de valor a la cadena dels seus processos de producció. La innovació i la sostenibilitat conformen dos pols d'identitat de l'organització. L'acte d'inauguració va comptar amb la participació d'Ana Vallés, presidenta de Sorigué, que durant l'acte va recalcar que “aquesta voluntat de reforçar-nos a Madrid està recollida en el Pla Estratègic del grup. I és aquesta mateixa voluntat de compartir valor amb els nostres clients, els nostres proveïdors, la nostra gent i amb el nostre entorn el que ens fa ser aquí avui”.

 

Sorigué inaugura unes instal·laciones de 2.000 metres quadrats

Per la seva banda Luis Villena, conseller delegat del grup, va dir: “estem segurs que aquestes noves instal·lacions permetran enfortir i ampliar el nostre camp d'acció a la zona centre, i ajudaran a la creació de noves sinergies tant a Madrid com en altres comunitats properes”. Les noves instal·lacions de Vicálvaro es distribueixen entre dos edificis de més de 2.000 metres quadrats, situades al seu torn en un solar de 7.500 metres quadrats. 

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació | Sorigué

 

 

D'altra banda, sota el títol “De la ciutat intel·ligent a la ciutat sensitiva”, es va celebrar la primera conferència d'aquest cicle, que va comptar amb la participació de Luis Cueto, coordinador general d'Ajuntament de l'Ajuntament de Madrid; Blanca Lleó, arquitecta i catedràtica de projectes arquitectònics de ETSAM, i Javier de la Torre, CEO de CARTO, plataforma pionera a Location Intelligence.  Els participants van reflexionar i debatre sobre el futur de les ciutats i van aportar la seva visió sobre el valor compartit en els nuclis urbans per fugir del concepte de “ciutat inhumana a favor de la ciutat sensitiva”. Luis Cueto va puntualitzar que “la ciutat ha de tornar a ser l'espai de les persones, no dels cotxes. És crucial recuperar i cuidar l'espai públic”.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *