Edició 2021

Vols donar una empenta al teu negoci? Vine el 13 d’abril al Palau de Congressos de Lleida i descobreix-ho tu mateix!

  • abril 12, 2018
  • 3 min read
Vols donar una empenta al teu negoci? Vine el 13 d’abril al Palau de Congressos de Lleida i descobreix-ho tu mateix!
Vols donar una empenta al teu negoci? Vine el 13 d’abril al Palau de Congressos de Lleida i descobreix-ho tu mateix!

Si ets dona i empresària, escolta: aquesta és la teva oportunitat. L'Associació d'Empresàries, Directives i Professionals Funde de Lleida ha organitzat per al pròxim 13 d'abril el 'Dia de la sòcia'. L'esdeveniment tindrà lloc de 17.00 a 22.30 hores a la zona de la cafeteria Davall del Palau de Congressos de Lleida. Des de Funde volen que aquesta jornada sigui una «finestra oberta» per a donar-se a conèixer com associació i que, sobretot, les sòcies puguin tenir la visibilitat que es mereixen com a dones emprenedores que són. No obstant això, el 'Dia de la sòcia' està obert al públic en general que vulgui participar i impregnar-se dels projectes de les sòcies de Funde. La jornada arrencarà a partir de les 17.20 hores de la tarda amb la benvinguda a càrrec de la presidenta i presentació de la nova marca. Seguidament, Candela Calle, directora de l'Institut Català de la Salut i Institut Català d'Oncologia, oferirà una conferència a tots els presents. 

 

Cartell del 'Dia de la sòcia' de Funde | LleidaDiari.cat

 

Sis espais per a fer brillar totes les iniciatives

Serà a partir de les 19.00 hores quan s'iniciïn els tallers i comenci l'obertura dels diferents espais creats per a l'ocasió. Finalment, de 21.00 a 22.30 hores està previst un sopar a peu dret amb l'oportunitat de generar networking entre els assistents. Des de Funde no volen que el 'Dia de la sòcia' es quedi només en una anècdota i, per això, han creat diferents espais perquè les sòcies puguin donar fer brillar les seves iniciatives. En aquest sentit, es podrà gaudir de fins a sis espais dividits en: AP Training, dedicat a empreses de formació o a empresàries que vulguin explicar temes d'interès, AP Welness, per a totes aquelles que es dediquin al món de la bellesa, la salut i el benestar, i l'espai AP Showroom, per aquelles que vulguin donar a conèixer la seva empresa o exposar el seu catàleg.

 

D'altra banda, hi haurà l'espai AP Meeting Room per a poder mantenir una reunió amb altres sòcies o potencials clientes, l'AP Dynamic on es duran a terme tallers cada vint minuts i, finalment, l'espai AP Network, on es podrà deixar informació sobre la teva empresa. Tots els espais estaran oberts de 19.00 a 21.00 hores per a poder tenir el temps suficient per a visitar-los i fer networking amb totes les assistents. El preu de la jornada amb tallers i sopar és de 25 euros per a sòcies, i de 35 per a les no sòcies. Totes les interessades poden formalitzar la seva inscripció al 'Dia de la sòcia' a través del correu administracio@funde.net i, si teniu algun dubte, podeu ficar-vos en contacte amb la Laura Sànchez (679 959 994) o la Rosa Guardado (659 448 044). Dones, esteu preparades per al vostre dia? 

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.