L’Associació apuntala la porteria amb Mariama Kora i Jenny Garcia

L’Associació apuntala la porteria amb Mariama Kora i Jenny Garcia| Redacció – Fotografia: Associació Lleidatana d’Handbol (Arxiu)

 

El primer equip de l’Associació Lleidatana d’Handbol ja té garantida la seva porteria de cara a la temporada vinent, a l’aconseguir la renovació de les seves dues porteres, la Mariama Kora i la Jenny Garcia. Una de les posicions més importants dintre de l’equip com és la porteria comptarà amb dues jugadores de garantia de cara a la tornada de l’equip a la Divisió d’Honor Plata

Destaca principalment en ambdues porteres la seva joventut doncs, la lleidatana Mariama Kora, de només divuit anys, acomplirà la seva quarta temporada dins l’entitat blava i aquest serà el seu tercer any formant part del primer equip, havent estat membre del mateix els darrers dos anys essent encara jugadora juvenil. La Mariama porta una projecció molt important doncs el seu debut a la Divisió d’Honor Plata ara fa dos anys per la lesió de la llavors titular Ioana Gorgan va sorprendre als tècnics lleidatans donat el gran rendiment que va tenir tot i la seva inexperiència. Des del cos tècnic, s’espera que aquest any sigui el de la seva explosió definitiva doncs el seu potencial de millora és encara incalculable.

Acompanyant la Mariama Kora, l’Associació també ha renovat la portera targarina formada al CEACA Tàrrega, entitat que treballa molt bé la seva base, Jenny Garcia, una portera també molt jove de només 20 anys. La Jenny va incorporar-se als darrers mesos de la temporada passada al primer equip de l’Associació i ràpidament va integrar-se al mateix tenint molt bones actuacions en partits importants com va ser contra el BM La Roca, a partir del qual, l’equip aconseguia la classificació matemàtica pel TOP4. De la mateixa manera que Mariama Kora, la joventut i les ganes de la Jenny Garcia fan dipositar moltes esperances en ella doncs també té un marge de millora molt important i ja ha donat mostres de la seva qualitat al final de la temporada anterior. La joventut d’ambdues és el seu gran actiu, però una categoria tant exigent com la Divisió d’Honor Plata farà que des del primer moment hagin de demostrar tot el que són capaces de fer.