Sense Categoria

L’Associació Antisida crearà aquest dilluns un llaç humà gegant

LleidaDiari
  • novembre 30, 2014
  • 2 min read
L’Associació Antisida crearà aquest dilluns un llaç humà gegant

L’Associació Antisida crearà aquest dilluns un llaç humà gegant| Redacció – Fotografia: Associació Antisida de Lleida

 

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de Lluita contra la Sida, l’1 de desembre, l’Associació Antisida de Lleida ha organitzat diferents activitats per tot el territori lleidatà. A la ciutat de Lleida es llegirà el manifest a les 12.00 hores a la plaça Paeria de Lleida i tot seguit, es crearà un llaç humà gegant, que es realitzarà de manera simultània a diferents indrets del territori català.

Per a tots aquells que vulguin col·laborar és imprescindible portar una samarreta o jersei vermell. Les imatges de tot Catalunya es compartiran amb el hashtag #LlaçosPerlaSida.
 
A més, també hi haurà estands informatius de 10.00 a 14.00 hores a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, l’Hospital Santa Maria, el CAP Rambla Ferran i al carrer Pi i Margall.
 
A les 17.30 hores a l'estand de l'entitat tindrà lloc la xocolatada popular que comptarà amb la col·laboració de diferents associacions i vocalies de Dones de Lleida. A més, durant tot el dia hi haurà un estand informatiu de l’Associació Antisida de Lleida a la plaça Paeria de Lleida amb activitats lúdiques organitzades per l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS). També hi haurà taules informatives a Balaguer i el Pont de Suert.
 
Ponts il·luminats de vermell
Per commemorar aquest dia, la Paeria il·luminarà de color vermell la façana de l'Ajuntament i els ponts de la ciutat. L'acte de l'encesa es farà a les 18.30 hores.
 
L’Ajuntament de Lleida se suma així als actes d'arreu del món recorden que cal continuar avançant per eradicar aquesta malaltia i a la conscienciació pública sobre la infecció per VIH.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *