L’artista de Linyola Robert Perez mostra la seva obra a Madrid

Robert Pérez amb una imatge de Messi

Robert Pérez amb una imatge de Messi | LleidaDiari.cat

 

Robert Perez, artista linyolenc, mostrarà la seva obra a Madrid, al Centre Cultural Nicolás Salmerón, barri de Chamartín, del 9 al 31 d’octubre. Perez fa més de 25 anys que pinta retrats. Entre les comandes més importants que ha realitzat, trobem a Josep Carreras, Marc Màrquez, Raphael i Lorenzo Quinn. Perez explica que la propietària de la galeria d’art Madrilenya, Manuela Ruiz Berrio, feia més de tres anys que li proposava exposar els seus retrats a Madrid. «Un dia va veure el retrat que vaig fer del Papa Francesc i li va impactar. Deia que el meu retrat plasmava la bondat que mostrava el Papa quan parlava. Ara que finalment m’he jubilat em sento amb temps i forces de mostrar la meva obra a Madrid», explica Perez.

 

De pagès a artista

De pagès a retratista, Perez ha dedicat part de la seva vida al camp. Ara té 70 anys i és dedica exclusivament a la pintura. L’última obra que realitzat és la de Rody Aragón, el petit dels pallassos Aragón, qui ja li ha confirmat la seva assistència a la inauguració. «Les obres que mostraré a la galeria per això, a excepció de la de Rody Aragón, no són per vendre, només són per mostrar. Que els visitants puguin veure el meu talent amb els retrats que hi ha exposats a la galeria i s’animin a fer-me una comanda amb comanda del seu propi retrat», apunta l’artista.

Robert Perez amb una imatge del papa Francesc

Robert Perez amb una imatge del papa Francesc | LleidaDiari.cat

 

 

Des de l’ajuntament, l’alcalde Àlex Mases, felicita a Perez i destaca l’obra del pintor. «Perez no sols mostrarà la seva pintura a Madrid, també portarà el nom de Linyola fora, fent d’ambaixador del nostre municipi, i per nosaltres, ser coneguts a través d’artistes locals tan espectaculars, és tot un orgull», manifesta Mases. Sens dubte, és d'admirar l'empenta de persones com aquest artista que lluita pels seus somnis i que més enllà de la zona de confort troba noves aspiracions i projectes professionals per complir.