Sense Categoria

Larrosa farà pública divendres la nova organització municipal de l’equip de govern de la Paeria

Avatar
  • setembre 6, 2018
  • 3 min read

Fèlix Larrosa i Montse Mínguez | LleidaDiari.cat

 

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha assenyalat que divendres que ve farà pública la nova organització de l'equip de govern de la Paeria després de la seva investidura com a nou paer en cap el passat dimecres. El PSC compta amb vuit regidors a l'equip de govern i manté un pacte amb la regidora no adscrita que va marxar del grup del PDeCAT i membre d'Units per Avançar, Rosa Maria Salmerón. Després del Ple d'investidura l'únic que va desvetllar Larrosa sobre els possibles canvis que faria va ser que volia que la seva rival a les primàries Montse Mínguez fos la seva «mà dreta» i que ell continuaria assumint les competències de la cartera que tenia com a regidor, la d'Urbanisme.

 

D'altra banda, Larrosa confia que la sentència favorable sobre la llicència d'una discoteca de la ciutat no creï un «conflicte institucional» amb el Govern. Sobre la sentència favorable en relació a l'atorgament de la llicència a la discoteca Biloba, que enfrontava Paeria i Generalitat, Larrosa ha dit que ell és respectuós amb les resolucions judicials i en aquest sentit, vist el resultat, agraeix als serveis tècnics municipals la seva feina perquè «certifica que la fan ben feta».

 

En aquest sentit, el paer en cap ha apostat perquè abans de «plantejar iniciatives» a través de la justícia, es faci a través del diàleg entre institucions i amb l'intercanvi d'informació per tal que «s'entenguin» els criteris que pugui tenir cada administració. És per això, que confia que no hi hagi cap tipus de conflicte institucional arrel de la sentència amb la Generalitat.

 

Cal recordar que el passat 29 d'agost, el ple de l'Ajuntament de Lleida va nomenar el socialista Fèlix Larrosa alcalde de Lleida per nou vots a favor, un més dels que va aconseguir l'anterior alcalde, Àngel Ros, a la investidura del 2015. Larrosa va obtenir els vuits vots a favor del grup del PSC, més el de la regidora no adscita de Units per Avancar, Rosa Maria Salmerón, que va decidir deixar de formar part del grup municipal del PDeCAT a meitat d'aquesta legislatura.

 

El ja proclamat alcalde de Lleida, va admetre l'herència rebuda de Ros, encara que va anunciar estar obert a nous consensos en els quals «Lleida i els seus ciutadans estaran davant de totes les decisions». Larrosa es va mostrar partidari del diàleg entre totes les formacions, als que els va oferir «mà estesa» per seguir amb la legislatura. «Jo sóc Fèlix Larrosa, amb totes les meves virtuts i tots els meus defectes. Per això, canviaran les maneres de fer i ofereixo la meva mà a tothom», va asseverar. Així mateix, es va mostrar partidari d'arribar a grans acords entre totes les formacions, «contra més amplis millor».

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *