Sense Categoria

Larrosa anuncia la posada en marxa del projecte del bosc urbà a Magraners

Avatar
  • novembre 11, 2018
  • 3 min read
Larrosa anuncia la posada en marxa del projecte del bosc urbà a Magraners

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha anunciat aquest cap de setmana als veïns de Magraners l'inici del projecte del nou bosc urbà del barri, durant la celebració de la Festa del Soci de l'Associació de Veïns, que s'ha celebrat al pavelló municipal i al qual també ha assistit el nou regidor del barri, Joan Queralt. L'alcalde ha explicat l'aprovació del projecte del bosc urbà en el darrer ple municipal i ha expressat la seva estranyesa pel fet que hi hagués grups de l'oposició que hi votessin en contra. «Com es pot estar en contra de la construcció d'una plaça pública?», s'ha preguntat davant dels 300 veïns que hi havia al pavelló. «Només ho puc entendre perquè, votant en contra de magraners es vol censurar la meva persona, per haver estat tants anys regidor del barri», ha dit.

 

Fèlix Larrosa ha felicitat als veïns i a la junta directiva de l'associació per la tasca que realitzen, i ha tingut paraules d'agraïment per tot allò que ha après essent regidor del barri en els darrers anys «Vosaltres m'heu ensenyat molt», ha dit. Al mateix temps ha encoratjat als veïns a seguir treballant pel barri i a demanar, criticar i reivindicar tot allò que consideren que necessita i que cal fer pel barri. Durant la festa del Soci, l'AV de Magraners ha ret un homenatge sorpresa a un dels seus associats més populars i estimats, Josep Maria Gilart, que no ha pogut contenir l'emoció del moment.

 

El projecte de bosc urbà a Magraners

L'Ajuntament de Lleida ja va presentar l'any passat al consell de zona del barri de Magraners el projecte del quart bosc urbà de la ciutat. S'ubicarà a la zona verda que hi ha al carrer Camp dels Magraners amb l'objectiu de revitalitzar aquest indret com a espai per a l'oci i descans de la gent del barri, amb un gran espai d'ombra a l'estiu. Per fer-ho, la Paeria arranjarà i enjardinarà aquesta zona, instal·lant-hi també enllumenat públic, mobiliari urbà (bancs, fonts i papereres), jocs infantils i senyalització, a més de la plantació de 237 arbres. L'obra té una durada prevista de vint setmanes i abastarà una superfície total de 9.600 metres quadrats. El pressupost de l'actuació, que està pendent d'iniciar el procediment de licitació, és de 179.665,34 euros.

  

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *