Sense Categoria

Nova bronca entre partits a la Paeria de Lleida

LleidaDiari
  • juny 24, 2021
  • 3 min read
Nova bronca entre partits a la Paeria de Lleida

Continuen els conflictes al govern de la Paeria de Lleida amb l'oposició. Aquest cop, Larrosa acusa al govern municipal de «malmetre i paralitzar la imatge i la confiança» de la ciutat de Lleida.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

El cap a l'oposició a la Paeria i primer secretari del PSC a Lleida, Fèlix Larrosa, ha criticat a l'equip de govern municipal a causa de les desavinences entre els membres del tripartit d'ERC, Junts i el Comú. «Els lleidatans no ens mereixem això. Portem massa dies assistint a desavinences i acusacions creuades entre membres de l'equip de govern municipal que no van en favor de la ciutat. Això és inadmissible», ha assegurat Fèlix Larrosa.

 

Nova bronca entre partits a la Paeria de Lleida

Crítiques al govern municipal per part de l'oposició  | LleidaDiari.cat

 

Nova ronda de contactes

Larrosa ha anunciat que obrirà, a partir de la setmana que ve, una ronda de contactes amb tots els grups municipals de la Paeria «per veure quin quadern de ruta cal seguir i per veure quines iniciatives podem trobar per fer de Lleida una ciutat capital atractiva per viure-hi i invertir-hi».  

 

També ha instat a «clarificar» si l'informe del Comú per paralitzar l'aprovació de la modificació del pla de reparcel·lació del SUR 42 prové d'un particular o d'un despatx. El cap de l'oposició a la Paeria ha recordat que l'Oficina Territorial d'Acció i Avaluació Ambiental ja va donar llum verda a l'expedient «fa dos anys». 

 

Finalment, Fèlix Larrosa també s'ha preguntat per quin motiu l'alcalde de Lleida no ha volgut donar explicacions després de la decisió adoptada en Junta de Govern. “L'alcalde ha votat en contra de la tramitació de l'expedient?”, s'ha preguntat el cap de l'oposició a la Paeria, que ha demanat quins membres del govern municipal han participat a la Junta de Govern i que “s'aclareixi bé quin és l'itinerari de l'expedient durant aquests dos anys”.

 

Larrosa, crític amb el tripartit

El líder dels socialistes també va acusar l'equip del govern municipal per les seves actuacions durant la pandèmia quan «calia ser atrevits i reinventar-se». Assenyala directament al tripartit per la poca feina feta durant dos anys i per la seva falta de projectes.

 

Larrosa va afirmar que el govern municipal de la Paeria està «amortitzat» i va presentar el PSC com a “alternativa” a la ciutat de Lleida.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *