L”apunyalador’ reconeix que va agredir el seu company de cel·la perquè no el deixava dormir

L”apunyalador’ reconeix que va agredir el seu company de cel·la perquè no el deixava dormir| Text i fotografia: ACN

 

L’acusat d’apunyalar cinc vianants a Lleida el 22 de setembre de 2014, Alejandro R. V., ha reconegut que el 3 de novembre de 2014 va agredir a cops de puny el seu company de cel·la, de nacionalitat xinesa, al Centre Penitenciari de Ponent, perquè no el deixava dormir. 

La fiscalia considera que els fets són constitutius d’una falta de lesions i demana que se li imposi una pena de 6 dies de localització permanent i que indemnitzi la víctima amb 420 euros (60 euros per cadascun dels 7 dies que va trigar a curar-se).
 
La seva defensa demana l’absolució en base a l’eximent per un trastorn paranoide de personalitat, diagnosticat pel psiquiatra Jaume Baró, que també ha declarat al jutjat d’instrucció 4, i a causa del qual es medica des d’aquest mes de juny.
 
“No deixava de parlar sol i jo volia fer la migdiada”, ha declarat l’acusat aquest dimarts al jutjat d’instrucció 4 de Lleida, on se l’ha jutjat per haver agredit el seu company de cel·la a la presó de Lleida. “Li vaig demanar que callés i em va amenaçar amb una fulla d’afaitar, així que em vaig defensar i el vaig pegar”, ha afegit.
 
Alejandro R. ha fet ús del seu dret a l’última paraula per demanar disculpes a l’altre pres i mostrar-se penedit pels fets. “Des que em medico pel meu trastorn psiquiàtric no he tingut cap més problema. Ara no veig normal l’agressió”, ha afegit.